Beursvoorwaarden Najaar/Winter Beurs (September)

.

.

Beursvoorwaarden

Algemene voorwaarden najaar/winterbeurs voor het inbrengen van kinderkleding en speelgoed aan de kinderkleding en speelgoedbeurs van Kledingbeurs Breda.

De kleding mag in de maten 74 t/m 176 + XS worden aangeboden. Dit moet wel netjes, schoon, heel en gestreken worden aangeboden.

•      Jassen en regenkleding

•      Ballet en voetbal Schoenen

•      Bodywarmers, en jacks

•      Binnen gymschoenen

•      Blouses

•      Paardrij kleding en laarzen

•      Shirts met lange en korte mouw

•      Regen kleding en Laarzen

•      Vesten, gilets en truien

•       Zwemkleding en waterschoenen

•      Jeans en lange broeken

•      Baby slaapzakken

•      Rokken en jurken

•       Ski-kleding en snowboots       

•      Joggings- en trainingspakken

•      Speelgoed

•      Sport-, gym- en ballet kleding

•      Buiten Speelgoed

•      Carnaval en verkleed kleding

•      Fietsen, skeelers en skates

•      Schaatsen

 

De volgende artikelen mogen NIET aangeboden worden op deze beurs.

 

·          Sokken

·          Knuffels            

·          Pyama’s

·          WC potjes of bril verkleiners

·          Ondergoed

·          Badjassen

·          Gewone schoenen

·          Zwemponcho’s

·          Rompers

·          Pantoffels

·          Wasbare luiers

·          Originele Cd’s en Dvd’s

Het speelgoed moet heel, schoon en compleet zijn. Speelgoed waar batterijen voor nodig zijn dienen daar van te zijn voorzien. Dit om te testen of het speelgoed nog goed functioneert. Dozen van puzzels en spelletjes plakken we zelf dicht na controle! Wanneer de artikelen door ons goedgekeurd zijn, zetten we een groene stip op de sticker.

 

Inbreng van goederen

De voor verkoop aan te bieden goederen kunnen op de vrijdag voor de Beurs tussen 13:00 en 19:30 worden afgegeven bij gemeenschapshuis De Koe, Ambachtenlaan 1 te Breda.

Speelgoed bij voorkeur apart aanbieden en los speelgoed goed vastmaken of verpakken in stevige doorzichtige plastic zakken. Speelgoed, dozen van puzzels en spelletjes niet dichtplakken, dit wordt gedaan na controle op volledigheid. De spullen moeten in een doos afgegeven worden, in bananendozen of sinaasappeldozen. Deze dozen krijgt u niet terug. Ook tassen en Curver boxen kunnen wij niet aannemen. Natuurlijk komen de niet verkochte spulletjes weer retour in een doos.

 

Verkoopnummers  

Een verkoopnummer kost € 2,75 hiermee kunt u 25 artikelen prijzen. Dit is inclusief het gebruik van onze kledinghangers.
U kunt maximaal 4 nummers per persoon aanvragen. Wij kunnen helaas geen nummers retour nemen.
Mocht u verkoopnummers niet gebruiken, geef dit dan aan ons door via de mail of telefoon.
Zo kunnen wij inschatten hoeveel artikelen wij op de beurs krijgen.

 

Prijsstickers

Alleen kleding en speelgoed wat voorzien is van een goed en duidelijk, door de beurs verstrekte, ingevulde prijs sticker worden ter verkoop aangeboden. De sticker moet voorzien zijn van prijs, maat en duidelijk omschrijving van het kleding stuk of speelgoed. Dit om te voorkomen dat prijsstickers verwisseld worden. De prijssticker moet aan de linker voorzijde van het kledingstuk, wanneer het voor je op tafel ligt, worden aangebracht. Meerdelige kleding stukken naait/of speldt (veiligheidsspeld) u aan elkaar en dienen allen voorzien te zijn van een sticker met de totaalprijs van de aangeboden set kleding.

**Wanneer de sticker is losgelaten van het artikel, zal de beurscommissie zelf een prijs bepalen en komt dit volledig ten goede aan het goede doel.  

  • Tip 1: Jassen, skikleding, verkleedkleding en andere stoffen die glad zijn de sticker bevestigen met een veiligheidsspeldje. Zo voorkom je dat de sticker loslaat en we de kleding niet kunnen verkopen.
  • Tip 2: Mocht u de kleding/speelgoed niet terug willen, voorzie de sticker dan van een duidelijke rode stip. Op die wijze laat u duidelijk zien dat de overgebleven kleding/speelgoed ten goede komt aan de beurscommissie. De beurscommissie draagt zorg voor een goede bestemming van de overgebleven kleding en speelgoed.
  • Tip 3:Op boekjes en kartonnen dozen van spelletjes en puzzels a.u.b. een stukje schilders tape onder de prijs sticker plakken. Dan beschadigen deze niet bij het verwijderen van de sticker.

De beurscommissie behoudt zich het recht om kleding en speelgoed niet op de beurs te plaatsen. 

Verkoopprijs

De minimum verkoopprijs voor kleding en speelgoed is € 0,25. Het bedrag moet afgerond zijn op  € 0,25 en schrijf geen euro teken voor de prijs. Heeft u kleding of een ander artikel ter verkoop aangeboden en is het verkocht, dan ontvangt u 85% van de opbrengst van het verkochte artikel. Alle kleding en overige artikelen worden met 15% opslag verkocht.

Voorbeeld: Bij verkoop van een artikel ter waarde van € 1,00 wordt aan de kassa € 1,15 betaald. De verkoper krijgt € 0,85 uitbetaald.  

Verrekening en afhalen niet verkochte artikelen

Verrekening van verkochte artikelen en afhalen van niet verkochte artikelen vindt plaats op de zaterdag 16 september tussen 16:00 en 16:30 uur. Artikelen die een rode stip hebben op de sticker of niet voor 16:45 zijn opgehaald, komen ten goede van de beurscommissie. Hierop kan nadien geen aanspraak meer worden gemaakt.

Verdiensten: 

Voor uw en onze veiligheid maken wij uw verdiensten over op uw rekening. Bij het aanvragen van de verkoopnummers moet u uw rekening nummer invoeren. Wij zorgen er voor dat het geld zo snel mogelijk op uw rekening staat. U ontvangt een factuur met het bedrag van de opbrengst in de doos met uw niet verkochte artikelen. 

 

Schade of vermissing

Vanzelfsprekend wordt zorgvuldig omgegaan met kleding en aangeboden speelgoed. Helaas kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigen of diefstal van aangeboden kleding of speelgoed.

 

*** Pinnen ***

Bij deze beurs kunt u ook pinnen. Kosten per transactie zijn € 0,50.

 

Algemeen

Briefgeld boven de € 50 euro wordt niet geaccepteerd. Grote hoeveelheden kleding uit de rekken halen en achteraf sorteren is niet toegestaan. Hiervoor geldt een maximum van tien kledingstukken. Tassen en dozen mogen niet mee naar binnen. Deze kunt u bij binnenkomst afgeven bij een van de beursmedewerkers. Buggy’s mogen niet mee naar binnen i.v.m. de brandveiligheid. Bij diefstal zal direct de politie in worden geschakeld. 

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn na het lezen van dit reglement, bel dan gerust met de
beurscommissie 06-48686005. Of mail ons kledingbeursbreda@gmail.com