Word vrijwilliger

Word vrijwilliger op de Kinderkledingbeurs!

Wil jij ook meehelpen om deze mooie, grote Kinderkledingbeurs mogelijk te maken? Samen met een ontzettend leuke club mensen, bouwen we de beurs op en controleren we alle artikelen. Lijkt dit je ook leuk?

In het voorjaar en in het najaar organiseren we een 2e hands Kinderkleding- en Speelgoedbeurs. Dit betekent dat we twee keer per jaar, 2 dagen knallen om er samen een topbeurs van te maken. Vind jij het leuk om kleding op hangers te doen en in de rekken te hangen of ken jij alle spelletjes en kijk jij of alles compleet wordt aangeleverd? Of sjouw je liever even een uurtje met planken? Alle hulp is welkom! En… er zijn mooie voordelen voor onze vrijwilligers.

Meld je aan als vrijwilliger, stuur een mail naar kledingbeursbreda@gmail.com

Alle voordelen voor jou als vrijwilliger

Naast veel energie en een voldaan gevoel, krijgen onze vrijwilligers nog meer mooie voordelen.

  • Eerste keuze bij het shoppen! Als we op tijd klaar zijn met opbouwen, kun je vrijdagavond of zaterdagochtend als eerste shoppen.
  • Koffie/thee/frisdrank en wat lekkers op beide dagen.
  • Als je 2 dagdelen achter elkaar helpt, zorgen wij voor avondeten of lunch.
  • 1 verkoopnummer gratis.

Wat verwachten wij van jou?

We beginnen op vrijdag met opbouwen, om 12.00u. Vanaf 13.00 komen de eerste spullen binnen en gaan we alles controleren en uitsorteren. Speelgoed met batterijen worden getest, puzzelstukjes geteld en spelletjes worden nagekeken of het compleet is. Boeken of er niet in is geschreven en er geen pagina’s ontbreken. Alles krijgt een eigen plaats en de kleding komt op maat in de rekken.

Met vele handen, veel gelach en uiteraard wat gezonde en ongezonde snacks, zijn we met een beetje geluk rond 22.00u klaar.

Op zaterdag beginnen we om 7:00u. De beurs gaat om 8.00u open.  Er zijn mensen nodig in alle zalen, achter de computers en aan de kassa. Vanaf 13.00u begint het afbouwen met het terug sorteren en opruimen van de spullen. Dit moet om 17.00u klaar zijn. Dit stuk is het meeste werk van de hele beurs. We kunnen hier dan ook altijd heel veel handen gebruiken!

We verwachten van de vrijwilligers dat zij minimaal 2 dagdelen komen helpen. We werken met deze 4 dagdelen:
– Vrijdag van 12.00 – 17.00u
– Vrijdag van 18.00u tot ….klaar??
– Zaterdag van 07.00 – 12.00u
– Zaterdag van 13.00 – 16.00u

Meld je aan als vrijwilliger, stuur een mail naar kledingbeursbreda@gmail.com