De beurs bezoeken

Kom op zaterdag 14 september 2024 naar de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs

Open van 8:00 tot 12:00u.
Locatie: SCC ‘De Koe’ Ambachtenlaan 1 in Breda

Wat leuk dat je de beurs wilt komen bezoeken. Iedereen is welkom en de toegang is gratis!

Om 08.00u openen wij de deuren van de kledingbeurs. Alle kleding is zorgvuldig nagekeken en hangt op maat. Alle spelletjes, boeken en puzzels zijn gecontroleerd en worden op categorie aangeboden. Kortom, we streven ernaar om alle artikelen netjes aan aan te bieden. Heerlijk overzichtelijk shoppen!

Hoe gaat het in zijn werk

Vanaf 7:00 geven we nummers uit. Dit om het binnen komen zo vriendelijk mogelijk te laten verlopen. Ons streven is om vanaf 10:00 de deur open te zetten.

Bij binnenkomst krijg je een mandje. Als je een vol winkelmandje hebt, kun je deze inleveren bij de reserveringshoek. Daar krijg je een reserveringsnummer, waarmee je later alles kunt ophalen. Zo raken de mandjes niet overvol en raakt er niets beschadigd.

Her en der staan diverse lege tafels waar je de artikelen uit kunt zoeken. Mochten er spullen zijn die je toch niet mee wilt nemen, dan verzoeken we je vriendelijk om deze gelijk aan een van onze medewerkers te geven. Deze zal de artikelen weer op de juiste plaats terug hangen.

Als je klaar bent met winkelen, helpen onze medewerkers om alle artikelen in de tas te doen. Hierna kun je door naar een medewerker bij de computers. Deze zal de kosten van je artikelen uitrekenen, de beursmarge berekenen en het totaal bedrag op een gespecificeerde bon voor je uitprinten bij de kassa. Daar kun je dan afrekenen.

De beursmarge is 15%. Bijvoorbeeld voor een artikel wat € 1,00 kost, betaalt u bij de kassa € 1,15

Houd rekening met onze beursregels:

  • Kinderwagens en buggy’s mogen niet mee naar binnen.
  • Helaas is kleding passen tijdens de beurs niet toegestaan.
  • Wij kunnen geen biljetten groter dan €50,00 aannemen.
  • Lees de volledige beurs voorwaarden

Je kunt bij ons ook pinnen! De transactie kosten bedragen € 0,50 per transactie.