Verkopen op de Beurs

Verkoop jouw mooie kleding op de volgende beurs

Heb jij ook nog stapels nette kleding en goed werkend speelgoed liggen? Maak er iemand anders blij mee en verkoop het op de beurs! Jij geeft de artikelen een mooie prijs en wij zorgen ervoor dat het netjes aangeboden wordt.

Onze vrijwilligers controleren voorafgaand aan de beurs alle artikelen, zodat de spullen netjes en gesorteerd worden aangeboden. Alle kleding wordt opgehangen op kledinghangers.

Vanaf half augustus kunt u nummers aanvragen voor de najaar/winterbeurs van 14 september (houd de website en Facebook in de gaten voor de exacte datum).

Hoe gaat het in zijn werk

Een paar weken voorafgaand aan de beurs, kun je ‘nummers’ kopen. Dit nummer bestaat uit een stickervel met 25 stickers. Hier kun je dus 25 artikelen mee prijzen en inleveren voor de verkoop.

Op de sticker vul je de maat, artikelomschrijving en de prijs in. De prijs bepaal je zelf, houd er rekening mee dat er 15% vanaf gaat voor het goede doel. Lever je kleding in zonder kledinghangers.

De kosten van een stickervel bedragen €2,75. Het maximaal aantal verkoopnummers per persoon is 4.

Soms zijn er nummers over. Houd onze Facebook pagina in de gaten!

Alle artikelen kun je op vrijdag voor de beurs inleveren in een stevige doos, liefst bananendoos. Dit kan tussen 13:00 en 19:30u.
Op zaterdag tussen 16:00 en 16:30u kun je de eventuele overgebleven artikelen op komen halen. Vergeet hierbij niet je afhaalbewijs mee te nemen.

De opbrengst wordt binnen enkele dagen op je rekening gestort. Dit voor jouw en onze veiligheid.

Wil jij een gratis nummer? Word vrijwilliger!

Nummers aanvragen

Via de link kun je het formulier invullen en krijg je een bevestiging dat je aanvraag ontvangen is. Zodra je van ons nog een persoonlijke bevestiging hebt gekregen is alles definitief.

Graag horen we ook hoe je de nummers wilt ontvangen:

  • De nummers kunnen op een nog te bepalen avond van 19.00 t/m 20.00u worden afgehaald in de vergaderzaal van de Koe.
  • De nummers kunnen ook worden thuisgestuurd. De kosten voor het verzenden zijn, van 1 tot 4 nummers is €2,20. Gelieve de verkoopnummers te vermelden bij de betaling. Zodra de betaling binnen is, gaat het pakket op de bus. In het pakket zit het nummer(s), de beursvoorwaarden en een flyer.

Op de beursvoorwaarden vind je wat je mag aanbieden en hoe je dit het beste kunt aanbieden.